Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Vooroplopen in de retail met wendbare core-software

De markt voor retailers verandert supersnel. Prijsveranderingen, personeelstekorten, een betere customer experience, omnichannel verkoop en duurzaamheid zijn slechts enkele van de vele uitdagingen waar retailbedrijven mee te maken hebben. Al dat soort veranderingen hebben impact op het IT-systeemlandschap.

Kernsoftware, zoals de financiële administratie, WMS, POS en een ERP-systeem, moet zich snel kunnen aanpassen. Maar veel business software werkt juist remmend op de ambities van CEO’s en CIO’s waardoor bedrijven juist inleveren op het gebied van wendbaarheid. In de retailsector werken veel bedijven met een wirwar aan vaak verouderde applicaties en interfaces. In dit gratis webinar kun je ontdekken dat het écht anders kan.   


Flexibele software
IT-manager Martijn van der Maas van Omoda vertelt je hoe zij omgaan met deze uitdagingen. De retailketen nam het besluit om hun legacy software te vervangen en nu vormt flexibele software de drijvende kracht achter hun succesvolle formule. Door gebruik te maken van het Thinkwise-platform hebben zij bewust gekozen voor de meest duurzame en schaalbare oplossing. Business en IT werken samen aan unieke bedrijfsprocessen en vertalen dit vlot naar moderne applicaties.

Omoda werd in dit traject bijgestaand door Thinkwise-partner Vanenburg. Deze implementatiepartners hebben een jarenlange, diepgaande kennis en ervaring opgedaan in de retailmarkt. Solutions Architect Carsten van Raalten neemt deel aan het webinar.   

Voor wie interessant?
Dit webinar is interessant voor IT-beslissers op C-level maar ook voor iedereen die wil weten hoe je voorop kunt lopen in jouw branche.
Presentatie door:
Marijn de Vries 

Marijn is journalist en voormalig (prof)wielrenster. In 2015 stopte ze met wielrennen en sindsdien schreef ze columns voor Trouw en tegenwoordig voor NRC. Ze is o.a. vaste wieleranalist bij de NOS en het Belgische Sporza. In september 2022 presenteerde ze de Simac Ladies Tour bij Ziggo Sport. 

Onder leiding van Marijn belooft dit webinar een interessante inkijk te geven in de inzet van flexibele software in de praktijk.

Duur
1 uur. Deelname is gratis!

Het webinar wordt mede mogelijk gemaakt door Thinkwise.

Deel dit webinar