Power BI for Financial Professionals

Vergroot uw expertise op het gebied van Power BI met de 4-delige Webinar reeks.
Ontdek hoe u interactieve analyses & dashboards maakt die leiden tot betere beslissingen.

Je gegevens

Deelname aan dit webinar kost €249,- excl. BTW (€301,29 incl. BTW). Na aanmelding wordt het betaalproces automatisch gestart.

Datum en tijd

AANMELDING BEVESTIGEN

Power BI for Financial Professionals 

De training
Met de komst van big data zijn gegevens uit verschillende bronnen beschikbaar voor verwerking, analyse en presentatie. Power BI is, als verlengstuk van het moderne Excel, een handige tool om data toegankelijk te maken. Steeds meer ondernemingen zetten dit in als Business Intelligence Tool. Wilt u als financial professional bij de tijd blijven? Pak dan deze vaardigheden snel op en volg de online cursus Power BI.

Power BI online training
De online training Power BI is een 4-delige Webinar-reeks en specifiek opgezet voor Financial Professionals. De reeks bestaat uit vier webinars van elk ca. 1,5 tot 2 uur. De individuele webinars in de reeks zijn ook los te volgen. U vergroot uw expertise om professionele interactieve analyses & dashboards aan te maken en gegevens te verlevendigen teneinde betere beslissingen te nemen. Elke module is zodanig opgezet om de volgende stappen te doorlopen:
Docent - Tony De Jonker
Microsoft Most Valuable Professional (MVP)

In 2015 is Tony door Microsoft benoemd tot ‘Excel Most Valuable Person’. Wereldwijd zijn er slechts 110 experts die aan het zeer strenge Excel MVP eisenpakket voldoen. In zijn cursusmateriaal heeft hij de laatste inzichten en best practices verwerkt van verschillende websites, vakliteratuur, ervaring en internationale Excel en Power BI trainingen.

Tony helpt nationale en internationale bedrijven met specifieke kennis op het snijvlak van finance en accounting en het ontwikkelen van Office-applicaties. Hij heeft meer dan 33 jaar spreadsheetervaring en ontwikkelde meer dan 100 applicaties.

Duur
90 minuten

Voor wie?
Als u een van de volgende functies bekleedt heeft u gegarandeerd profijt van deze online training Power BI: financieel manager, accountant, (business) controller, hoofd administratie, business analist, business support manager en andere functies waarbij het maken van besluiten op basis van Business Intelligence indicatoren een belangrijke rol speelt.

Deel dit webinar