Power BI for Financial Professionals

Vergroot je expertise op het gebied van Power BI met de 4-delige webinarreeks*.
​​​​​​​Ontdek hoe je interactieve analyses & dashboards maakt die leiden tot betere beslissingen.

Je gegevens

Deelname aan dit webinar kost €249,- excl. BTW (€301,29 incl. BTW). Na aanmelding wordt het betaalproces automatisch gestart.

Datum en tijd

AANMELDING BEVESTIGEN

Power BI for Financial Professionals 

Power BI is, als verlengstuk van het moderne Excel, een handige tool om data toegankelijk te maken. Steeds meer ondernemingen zetten dit in als Business Intelligence Tool. Wil je als financial professional bij de tijd blijven? Pak dan deze vaardigheden snel op en volg de online webinarreeks Power BI.

Vergroot je expertise om professionele interactieve analyses & dashboards aan te maken en gegevens te verlevendigen teneinde betere beslissingen te nemen. Elke module is zodanig opgezet om de volgende stappen te doorlopen:
Docent - Tony De Jonker
Microsoft Most Valuable Professional (MVP)

In 2015 is Tony door Microsoft benoemd tot ‘Excel Most Valuable Person’. Wereldwijd zijn er slechts 110 experts die aan het zeer strenge Excel MVP eisenpakket voldoen. In zijn cursusmateriaal heeft hij de laatste inzichten en best practices verwerkt van verschillende websites, vakliteratuur, ervaring en internationale Excel en Power BI trainingen.

Opzet
De online training Power BI is een 4-delige reeks en specifiek opgezet voor Financial Professionals. De reeks bestaat uit vier webinars van elk ca. 1,5 tot 2 uur.

*Let op: het is niet mogelijk om je voor de individuele webinars aan te melden, alleen voor de volledige serie. 

Deel dit webinar