Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

ESG: Duurzaam & maatschappelijk ondernemen

Environmental, Social & Governance is steeds belangrijker en de druk op de investeringswereld om duurzaam en maatschappelijk te werken, is groot. Bovendien dwingt de coronacrisis het Nederlandse bedrijfsleven meer dan ooit om kritisch te kijken naar haar gedrag op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het ESG-beleid wordt op scherp gezet door voelbare maatschappelijke druk.

Tijdens de eerste aflevering van M&A Studio op vrijdag 18 juni zullen wij met drie prominente gasten de verschillende facetten van ESG belichten tijdens onze paneldiscussie. Schrijf je nu in voor de live-uitzending.​​
____________________________________________________
Moderator Ellen Proper is de nieuwe hoofdredacteur, Content Director bij M&A. Het afgelopen decennium heeft ze in de internationale journalistiek gewerkt als business correspondent bij Bloomberg LP en verslaggever bij Dow Jones, bijdragend aan The Wall Street Journal. Ellen versloeg de grotere overnames, executive interviews, rechtszaken, algemeen nieuws en politieke en business gebeurtenissen. 

Panellid Maarten Biermans is hoofd van het Sustainable Capital Markets-team bij Rabobank. Samen met zijn team werkt hij aan de integratie van duurzaamheid in de manier waarop bedrijven worden gefinancierd. Hij is lid van de UNEP FI Social Issues Advisory Board en bestuurslid van het Netherlands Network of the UN Global Compact. Ook levert hij een bijdrage aan internationale denktanks over het verbeteren en versterken van de verbinding tussen duurzaamheid en kapitaalmarkten. 

Panellid Gregor Beusmans studeerde Mechanical Engineering aan de TU Delft waarna hij zijn carrière startte bij McKinsey. Hij heeft tevens een MBA afgerond aan IESE in Barcelona. In 2009 werd hij werkzaam bij Rabo Capital. In 2014 werd hij Partner bij Nordian Capital Partners.

Panellid Jeroen Ouwehand is bij Clifford Chance sinds 1992 en sinds 1 januari 2019 Global Senior Partner. Hij is tevens voorzitter van de Responsible Business Board en de ESG Board van Clifford Chance.
Panelleden
Maarten Biermans  | Head of the Sustainable Capital Markets team bij Rabobank

Gregor Beusmans | Partner bij Nordian Capital


Jeroen Ouwehand | Global Senior Partner bij Clifford Chance

Moderator 
Ellen Proper

Duur
1 uur

Deel dit webinar