Inspiratiesessie Digitale Fitheid voor Ambtenaren

Schrijf je nu kosteloos in!

Je gegevens

Datum en tijd

donderdag
23
september
11.00 CEST
Aanmelding bevestigen

Inspiratiesessie Digitale Fitheid voor Ambtenaren

Heb je het gevoel tientallen uren onnodig werk te doen en word je geleefd door jouw mailbox? Word je overspoeld door informatie en onnodige afleidingen? En wil je weten hoe je verantwoord omgaat met zaken als veiligheid, privacy en wachtwoorden? Win kostbare tijd en vergroot jouw digitale fitheid tijdens de gratis inspiratiesessie Digitale Fitheid voor Ambtenaren.

Welke onderwerpen komen aan bod?
  • Digitaal bewustzijn
  • Digitale hygiëne & veiligheid
  • Digitale vaardigheden
  • Persoonlijk kennismanagement
  • Persoonlijke groei met behulp van technologie
Online masterclassreeks: Digitale Fitheid voor Ambtenaren
Zoek je meer verdieping en ben je benieuwd hoe je écht digitaal fit wordt en blijft? Bouw een 'brein-ondersteunend systeem' om snel en doeltreffend bij al jouw kennis te komen. Volg de 5-delige masterclassreeks Digitale Fitheid. Meld je nu aan!
Presentatie door
Martijn Aslander is al meer dan 10 jaar één van de meest ervaren sprekers op het gebied van de netwerk- en informatiesamenleving.

Zijn boeken Easycratie en Nooit Af gelden als een standaardwerk voor menig bestuurder. Als StandUp Filosoof onderzoekt en verwoordt hij elke dag opnieuw mogelijkheden om problemen te tackelen en kansen te verzilveren. Met zijn nieuwste thema, Digitale Fitheid pioniert hij wederom in de voorhoede van de toekomst van werk.​​​​​​​

Duur
1 uur

Deel dit webinar